wijerentolde > Nieuws > Nieuws

Gedenkwaardige feestavond 2017

26-02-2017 15:07:34

Zelhem - De jaarlijkse feestavond van bij Wi’j eren ’t Olde is iets waar de leden altijd naar uitkijken. Enkele weken geleden heeft de feestcommissie al een > tipje van de sluier < opgelicht.

 

Voor de deur van de feestlocatie stond deze keer een mooi versierde boog opgesteld. Zoals altijd werden de leden en hun aanhang ontvangen met een borrel in het bekende glaasje zonder voet en koffie met iets lekkers er bij. Voorzitter Bennie Bannink opende de avond met een mooie toespraak, waarbij er een aantal mensen werden bedankt voor hun speciale medewerking gedurende het afgelopen jaar. Toen was het tijd voor het huldigen van de jubilarissen. Deze keer waren het Jan Saalmink 12 ½ jaar lid, Alie en Bennie Radstake 25 jaar lid en Jan Zoethout 30 jaar lid. Er werd ook uitgebreid stil gestaan bij de unieke jubilea van Ali Weenk 55 jaar lid en Henk Weenk 60 jaar lid, zie hierover meer informatie in > ons speciale nieuwsbericht <.

 

Hierna was het tijd voor het zeer gevarieerde en smakelijke buffet met lekkere warme en koude gerechten en natuurlijk het bekende nagerecht. De feestcommissie had een verrassende activiteit bedacht. Aan de hand van fragmenten van bekende liedjes moeten de titel en artiesten daarvan worden geraden en werden de liedjes uit volle borst meegezongen.

 

Zo’n gezellige avond is voorbij voor je het weet en werd afgesloten met een kopje koffie. Feestcommissie en leden van de dansgroep met hun aanhang, allemaal bedankt voor deze gedenkwaardige feestavond!

 

Op de foto de jubilarissen van deze avond, samen met onze voorzitter Bennie Bannink (op de foto ontbreekt Jan Zoethout)

 

(foto: archief dansgroep Wi’j eren ’t Olde - klik op de foto voor een vergroting)

Ga terug