wijerentolde > Nieuws > Nieuws

Jubilarissen gehuldigd tijdens vrolijke feestavond

24-02-2019 10:31:20

Zelhem - De jaarlijkse feestavond van de dansgroep is altijd een vrolijke avond met lekker eten en een mooie gelegenheid om de jubilarissen in het zonnetje te zetten.

 

Deze keer werden de volgende leden gehuldigd: Willemien en Gert Tuenter die 12 ½ jaar lid zijn, ze dansen met veel plezier en staan altijd klaar voor de vele werkzaamheden die bij een dansgroep horen.

 

Gerrie en Henk Luesink en Hennie ter Maat zijn 25 jaar lid. Bij Gerrie en Henk mag altijd gebruik gemaakt worden van ruimtes voor het voorbereiden van het oliebollen bakken en voor bijeenkomsten. Gerrie is al jarenlang de penningmeester van de dansgroep en Henk zorgt met de tractor voor het transport van meibomen en andere grote spullen. Hennie ter Maat beheert voor de dansgroep het magazijn van de kleding.

 

Eef en Piet van Elst zijn al 30 jaar lid, de mooie buitenlandse reizen staan bij ze hoog in het vaandel. Eef was jarenlang lid van de kledingcommissie, waar je altijd terecht kon voor "een ni'je knoop an de bokse".

 

Voorzitter Bennie Bannink vertelde in zijn toespraak over de vele noodzakelijke werkzaamheden die achter de schermen belangeloos gedaan worden. Daarna werden de jubilarissen in de bloemen gezet. Zo’n mooie avond onderstreept altijd weer de onderlinge band van de leden.

 

(foto: archief dansgroep Wi’j eren ’t Olde - klik op de foto voor een vergroting)

Ga terug