wijerentolde > Nieuws > Nieuws

Meegewerkt aan het carnaval in Leutekum

06-03-2019 14:49:45

Leutekum - Ons optreden van vandaag was uit de categorie “Bijzondere optredens”. We waren uitgenodigd om mee te werken aan het carnaval in Doetinchem op de dinsdagmiddag tijdens de Boerenklompenbruiloft. Dit alles vond plaats in de Residentie de Umdraeyers, dit is in Spiegeltent op het Simonsplein voor de Catharinakerk. Door deze mooie locatie en de kleurrijke feestvierders was dit een fotogenieke plaats. Het was al een gezellige boel toen we binnen kwamen.

 

Alleen al onze opkomst was mooi met 15 dansparen want vrijwel iedereen was aanwezig, dus incl. onze nieuwe leden in vol ornaat. Tijdens het eerste optreden kregen we met de Drikusman veel mensen op de dansvloer. Alle aanwezigen kregen deze middag boerenkool met worst.

 

Een onderdeel van het tweede optreden was natuurlijk het zingen van Drieksken Lief door Patricia en Tjibbe met begeleiding van Bennie. Na de grote polonaise werden Patricia, Tjibbe en Bennie gehuldigd en kregen ze een medaille als aandenken.

 

Organisatoren van het carnaval in Leutekum, bedankt voor de uitnodiging voor dit bijzondere feest. Meer foto's vindt u op onze Facebookpagina.

 

(met dank aan Jan Wolsink voor het maken van de foto’s)

 

(foto: archief dansgroep Wi’j eren ’t Olde - klik op de foto voor een vergroting)

Ga terug