wijerentolde > Nieuws > Nieuws

Mooie reis naar Oranienburg

04-05-2018 08:15:07

Velswijk- Op zaterdag 28 april zijn we met 5 dansparen en twee muzikanten, vanaf de parkeerplaats bij van der Valk in Hengelo vertrokken, voor een bezoek aan Oranienburg. In totaal waren we met ruim 40 personen die onder de naam Sallandse Bottermarkt op pad gingen.  

 

Oranienburg lig dicht boven Berlijn. Rond kwart over vijf ’s middags kwamen we aan bij ons overnachtingadres het Oranienhus. Na een prima avondeten en een gezellige avond zijn we de volgende morgen vertrokken naar het centrum van Oranienburg, waar we vanaf 10.30 u tot 17.30 u 6 optredens van een half uur hebben gedaan op een groot podium voor het paleis Oranienburg.

 

Er waren volgens de organisatoren ongeveer 6.000 toeschouwers. Op het podium werd ook opgetreden door een acrobatengroep en een bandje bestaand uit 3 personen. Het was fantastisch weer met een temperatuur van ongeveer 25 °C . De organisatie was zo enthousiast dat ze ons voor 2019 weer hebben gevraagd. Ook overdag werden we, door de organisatie, zeer goed voorzien van eten en drinken.

 

Maandagnacht waren we rond 2.15 uur weer op de parkeerplaats in Hengelo en rond 3. 15 uur weer thuis. Vermoeiend maar zeer de moeite waard.

(Bron foto: Wi'j eren 't Olde)

 

(foto: archief dansgroep Wi’j eren ’t Olde - klik op de foto voor een vergroting)

Ga terug