wijerentolde > Nieuws > Nieuws

Multiculturele markt “Thuis in de Buurt”

07-05-2017 19:52:51

Zelhem – Bij Museum Smedekinck in Zelhem vond op zondag 7 mei, onder de naam “Thuis in de Buurt”, een  multiculturele markt plaats. Dit werd een gezellig trefpunt van autochtone en allochtone inwoners van de gemeente Bronckhorst. Er waren volop activiteiten met workshops, spectaculaire circusacts, verhalenvertellers, zang en muziek, een enorm springkussen, korfbal en voetbal, een rondrit in een Jan Plezier en natuurlijk waren er smakelijke gerechten. Kortom er was teveel op te noemen, waarbij de naam van de markt “Thuis in de Buurt” volledig tot zijn recht kwam. Het belang van deze dag werd onderstreept door de aanwezigheid van onze burgemeester mevr. Besselink, wethouder Peppelman en gemeenteraadsleden.

 

De dansgroep Wi-j eren ’t Olde was ook uitgenodigd en heeft tijdens deze middag 2 optredens verzorgd, die veel aandacht van het publiek trokken en waarbij mensen uit het publiek ook aan hebben deelgenomen.

 

Op de foto een optreden tijdens de Multiculturele markt “Thuis in de Buurt”. Zie > hier < meer foto’s in het fotoboek van Radio Ideaal.

 

(foto: archief dansgroep Wi’j eren ’t Olde - klik op de foto voor een vergroting)

Ga terug