wijerentolde > Nieuws > Nieuws

Tulpenfest in Potsdam 2017 trok veel bezoekers

24-04-2017 14:54:32

Velswijk – Een groep dansers en muzikanten gingen samen op reis naar het Tulpenfest 2017 in Potsdam. Het was een groep, die deze keer was samengesteld uit leden van de folkloristische dansgroepen ’t Olde Getrouw uit VarsseveldWi’j hold ’t bi’j ’t Olde uit Aalten en Wi’j eren ’t Olde uit Velswijk. Zoals altijd hebben we gelogeerd op het "Inselparadies Petzow".

 

Het festival trok deze keer maar liefst meer dan 18.000 bezoekers gedurende 22 en 23 april jl. Deze konden genieten van diverse vormen van cultuur én sfeer uit Nederland met diverse ambachten, handwerkers, kunstenaars en zelfs echte wasvrouwen. Ook  was er vrolijke muziek en zang, de optocht van 14 ganzen was weer aanwezig en uiteraard was er lekker eten en drinken.

 

De dansgroep heeft gedurende deze twee dagen veel optredens verzorgd die telkens veel belangstelling trokken. De Nederlandse deelname aan dit festival is altijd een mooi voorbeeld van wat je met onderlinge samenwerking kunt bereiken.

 

Op de foto de dansgroep tijdens een optreden in Potsdam, zie voor meer foto’s bij Radio Ideaal in > dit nieuwsbericht <.

 

(foto: archief dansgroep Wi’j eren ’t Olde - klik op de foto voor een vergroting)

Ga terug