wijerentolde > Nieuws > Nieuws

Vrolijke stemming tijdens kledingshow voor Seniorengroep Nieuw-Dijk

04-07-2017 20:27:26

 

Hummelo - Op dinsdagmorgen 4 juli hebben we met onze kledingshow opgetreden voor de Seniorengroep Nieuw-Dijk. Deze groep senioren is voortgekomen uit de Stichting Open Jeugdwerk Nieuw-Dijk, dit is een organisatie die met ruim 90 vrijwilligers diverse activiteiten organiseert voor de (Nieuw-Dijkse) jeugd.

 

De senioren uit Nieuw-Dijk hadden een flinke rit in wagens achter tractoren achter de rug en bleken een erg gezellig publiek. We hebben onze kledingshow laten zien, die erg op prijs werd gesteld. O ja, tot ons grote genoegen mochten we ook mee eten met de groep en de vrijwilligers. Kortom, de stemming zat er goed in en dit was weer een gedenkwaardig optreden en we hopen dat we elkaar nog een keer ergens treffen.

 

De plaats van het optreden was heel bijzonder, dit vond plaats bij Camping Jena in Hummelo. Dit is een schitterend gelegen, groene camping direct aan de rand van de uitgestrekte bossen van landgoed Enghuizen. De naam Jena herinnert aan een stuk geschiedenis. Hendrik Jacob Carel Baron van Heeckeren (1785-1862) heer van Enghuizen stichtte  op het grondgebied van Enghuizen boerderijen en zou mee gedaan hebben aan veldtochten naar Rusland onder Napoleon. Na zijn terugkomst in Nederland, gaf hij een aantal boerderijen de naam van veldslagen die hij heeft meegemaakt, zoals Bautzen, Lutzen, Talem, Montmirail, Beresina, Duben, Brienne, Maloi Jaroslawitz.  Deze boerderijen zijn herkenbaar aan  de bekende kleuren van de Van Heeckerens.

 

Zie > hier < voor meer informatie over de Stichting Open Jeugdwerk Nieuw-Dijk

Zie > hier < voor meer informatie over de mooie camping Jena

 

De foto is gemaakt tijdens de kledingshow.

 

 

(foto: archief dansgroep Wi’j eren ’t Olde - klik op de foto voor een vergroting)

Ga terug