wijerentolde > Nieuws > Nieuws

Wi’j Eren ’t Olde kijkt uit naar ………

24-09-2019 13:19:15

Velswijk - De leden van de Folkloristische Dansgroep Wi’j Eren ’t Olde kijken al weer uit naar de start van het nieuwe oefenseizoen. Vanaf 1 oktober a.s. oefenen we elke dinsdagavond vanaf 20:00 in het Dorpshuis D’n Draejer, aan de Velswijkweg 50 in Velswijk.

 

We hebben altijd plaats voor nieuwe dansers en muzikanten. Nieuwe leden worden begeleid door ervaren dansers en zodra je de eerste dansen onder de knie hebt volgen de rest vanzelf. Voor muzikanten is muziek maken voor een groep dansende mensen een geheel nieuwe ervaring.

 

Twijfelt u of dit misschien iets voor u is? Kom dan gerust een keer om de sfeer en de koffie te proeven en om met ons mee te doen. Onze hobby is goed voor lijf en leden. We hebben een danslerares die erg veel ervaring heeft en ons met veel geduld de dansen leert. Jaarlijks zijn er veel mooie optredens, buitenlandse reizen en de kosten zijn niet hoog.

 

Op de foto Anjo en Arend, die sinds vorig jaar, samen met een aantal andere nieuwe leden, met veel plezier met ons meedoen. 

 

(foto: archief Dansgroep Wi’j Eren ’t Olde - klik op de foto voor een vergroting)

Ga terug