wijerentolde > Nieuws > Nieuws

Zeer geslaagde feestavond met huldiging van onze jubilarissen

04-02-2018 10:24:55

Zelhem - De jaarlijkse feestavond, van de folkloristische dansgroep Wi’j eren ’t Olde is ook altijd het moment in het jaar, om de jubilarissen te huldigen.

 

De keer betrof het maar liefst 4 van onze dansparen. 12,5 jaar lid zijn Jo en Henk Radstake, Fia en Ton Seeleman en Thea en Bert Wassink. Annie en Henk Woerts zijn 30 jaar lid, naast het dansen is Henk conferencier bij de dansgroep. 

 

Ook werd Coby Meijer in het zonnetje gezet, zij is maar liefst 45 jaar lid van Wi’j eren ’t Olde. Coby heeft diverse functies in de dansgroep uitgevoerd en is sinds meer dan 30 jaar de dansleidster. Zij zet altijd de puntjes op de i, waardoor de dansgroep gelijk en in een mooie kring, de dansen uit het repertoire uitvoeren. Ook brengt zij nieuwe dansen mee, die de hele groep dan instudeert, om bij komende optredens uit te kunnen voeren. Tijdens de feestavond werden de jubilarissen door voorzitter Bennie Bannink toegesproken en op de foto kunt u zien dat ze in de bloemen werden gezet.

 

Naast de huldiging van jubilarissen worden er ook altijd mensen in het zonnetje gezet, zoals Hennie ter Maat voor het beheren van de kleding. Gert en Willemien Tuenter die stellen hun tent beschikbaar tijdens het oliebollen bakken. Gerrie en Henk Luesink voor het beschikbaar stellen van de ”Deale” voor dit soort feestjes. En de familie Steenblik omdat we altijd het ”Oliebollenhok” mogen gebruiken.

 

De rest van de avond was er een erg lekker warm en koud buffet, spelletjes, er werd gedanst en het was erg gezellig, feestcommissie bedankt!

 

(foto: archief dansgroep Wi’j eren ’t Olde - klik op de foto voor een vergroting)

Ga terug