Het was een vrolijke middag in Veldhoek

Voor de bewoners in de omgeving van Varssel en Veldhoek worden er regelmatig allerlei activiteiten georganiseerd voor de verschillende leeftijdsgroepen. Een voorbeeld hiervan is de actieve Seniorensoos die gedurende het jaar zorgt voor een afwisselend programma in de feestzaal aan de Varsselseweg in Veldhoek.    

We mochten afgelopen donderdag hier een optreden doen met onze ‘kledingshow’. Het mooie hiervan is dat we alle onderdelen die we in ons programma hebben kunnen laten zien. De nadruk ligt dan op de presentatie van de verschillende soorten kleding zoals die vroeger in onze omgeving werd gedragen. Dit wordt omlijst met traditionele dansen, muziek, verhalen en gedichten.  

De stemming zat er al snel goed in, dus was het zowel voor de bezoekers als voor ons een mooie middag.