De krenten uit de pillewegge!

Op zaterdagmiddag 4 september hebben we een besloten optreden verzorgd bij Erve Kots in Lievelde. Dit is een prachtige locatie in het Achterhoekse land met o.a. een Herberg, een Openluchtmuseum en nog veel meer. We waren uitgenodigd door de Stichting Fundatie voor Hervormden te Tubbergen. Alles stond deze middag in het teken van het afscheid van dhr. Arie Ooms en zijn echtgenote. Arie had van 1994 tot 2020 diverse functies binnen deze stichting.  We werden, net als de andere gasten, ontvangen met koffie en een flink stuk pillewegge.

We troffen deze middag hier ook mevr. Ria Broeze, die een bestuursfunctie heeft binnen de Stichting Fundatie. Ria is bij ons bekend als voorzitter van het District Oost van de Federatie van Folkloristische Groepen in Nederland.

Het was een fijne middag want optredens zijn voor ons “de krenten uit de pap”, maar deze middag letterlijk en figuurlijk ook uit de “pillewegge”.

Op de foto leden van onze Dansgroep met mevr. en dhr. Ooms en mevr. Broeze.