Op en top folklore’ tijdens een optreden op de Parcivalschool in Arnhem.

Op 13 oktober hebben we een optreden met onze Kledingshow gedaan. Dit was voor de kinderen van groep 5 op de Parcivalschool in het hartje van Arnhem. De ontvangst was hartelijk met koffie en lekkere broodjes. Als we met onze Kledingshow op pad gaan, dan hebben we altijd veel bagage bij ons voor alle verschillende kleding die we dan laten zien.

Ons optreden van deze ochtend was een aanvulling op het thema ‘De boerderij’, waar door deze klas aan wordt gewerkt. De kinderen waren goed voorbereid op onze komst, ze hebben hiervoor gebruikt gemaakt van de informatie van de Jeugdpagina op onze eigen website. Op deze pagina presenteren we ons programma dat we op scholen kunnen doen. Er zijn hier puzzels, dansjes en spreekbeurtinformatie te vinden. We werken dit de komende tijd nog verder uit met o.a. met kleurplaten en suggesties die we krijgen tijdens een optreden. Alleen al het optreden vandaag was een bewijs dat deze formule werkt.

De kinderen hebben met grote aandacht ons optreden gevolgd en hadden telkens veel vragen. Tot slot deden we nog een dans waarbij iedereen mee kon doen. Elk optreden vinden we ‘bijzonder’ maar deze was er weer een uit de categorie ‘Op en top folklore’. Zelfs op weg naar de parkeergarage hadden we veel bekijks.

Kinderen en medewerkers van de Parcivalschool bedankt!