Velswijk – We zijn er weer …….. na een lange periode waarin we niet konden oefenen en optreden. En zeker zo belangrijk dat we elkaar niet gezien hebben. Als voorbereiding op de komende optredens hebben we al weer enkele oefenavonden achter de rug. Dit alles was een mooie aanleiding voor een gezellige avond samen, waarbij we lekker gegeten hebben van het stamppotbuffet dat klaar was gezet. Het menu bestond o.a. uit boerenkool, hutspot en zuurkool “met alles wat daar bij hoort”. Er was hiervoor geen betere plaats dan in buurthuis D’n Draejer, waar de sporthal was veranderd in een waar eldorado voor de kinderen.

We kijken allemaal er weer naar uit om voor publiek op te treden. Er staan al weer enkele bijzondere openbare optredens in onze agenda. Dus beste volgers van onze Dansgroep tot ziens allemaal.