Een zeer geslaagd weekend tijdens het Oranjefeest 2022 in Oraniënburg (D)

Op 23 en 24 april zijn we voor de derde keer gevraagd om deel te nemen aan het Oranjefeest in Oraniënburg. Dit feest is een herinnering aan de keurvorstin Louise Henriette van Nassau (1627-1667) en de verbondenheid met het Nederlandse koningshuis.

Samen met ongeveer 30 mensen van de ambachtengroep ”De Sallandse Bottermark” uit Raalte, waaronder een klompenmaker en een glasblazer, zijn we op 23 april afgereisd naar deze mooie stad. Op zondag 24 april was er een ambachtenmarkt en waren er optredens van diverse soorten artiesten o.a. Wi’j eren ’t Olde. Het was goed weer en er zijn over de hele dag ongeveer 6.000 bezoekers geweest. Ook waren er enkele mensen, die we recent in Zeddam hebben gezien bij een optreden, die in omgeving van Oraniënburg  wonen. Al met al een zeer geslaagd weekend.