Mooie samenwerking tijdens het “Concert voor de vrijheid” bij Museum Smedekinck

Zelhem 7 mei – In het programmaboekje van deze dag wordt de aanleiding voor dit concert als volgt beschreven. De herdenking van de bevrijding van de Achterhoek op 1 april 1945 en dat door de recente inval in Oekraïne het pijnlijk duidelijk wordt wat vrijheid en vrede echt betekenen. 

Deze dag is een mooi voorbeeld dat door goede samenwerking tussen: een aantal plaatselijke culturele verenigingen, de medewerkers van Museum Smedekinck, andere vrijwilligers en sponsoren er een prachtig programma gemaakt kan worden.

De deelnemers van deze dag waren: Zelhems Mannenkoor, Chr. Harmonie Prinses Juliana, Muziekvereniging Euterpe, Chr. Koor Inspiration,  Streektaalband GoedVolk en onze Folkloristische dansgroep Wi’j eren ’t Olde.

Voor ons was dit ook een mooie gelegenheid om ons na lange tijd weer te kunnen presenteren in onze eigen omgeving voor een groot publiek.

Zie hier een video van >> De Zonnebloem << zoals we deze hebben uitgevoerd tijdens dit optreden.