We hebben meegewerkt aan de Nationale Molendag 2022.

Op 14 en 15 mei is het weer feest in Nederland, want  het is dan Nationale Molendag 2022! Veel molens in ons land zijn dan in bedrijf en open voor bezoekers. Een mooi voorbeeld bij ons in de buurt is Coops Molen in Zelhem. Deze molen is onlangs grondig gerestaureerd en draait regelmatig. Het is een prachtige plaats om te bezoeken door de gastvrijheid van de eigenaren en de unieke locatie. Dit alles op loopafstand van ons dorp Zelhem.

Op zaterdagmiddag 14 mei hebben we hieraan meegewerkt door enkele optredens te mogen doen. In ons programma hebben we enkele dansen waarin een molen wordt uitgebeeld. Het was prachtig voorjaarsweer en we hebben gedanst voor de draaiende molen. Dit was smullen voor de aanwezigen en voor fotografen.

Wat ook smullen was, was het lekkere ijs uit de nostalgische ijskar van Arjan met zijn ‘Nostalg-ies’ in verschillende smaken. Hij was hiervoor in vol ornaat gekleed, compleet met zijn witte pet. Kortom het was een prachtige middag.

Hier vindt u meer informatie over > Coops Molen in Zelhem <

Optreden tijdens Nationale Molendag 2022
Optreden tijdens Nationale Molendag 2022
Optreden tijdens Nationale Molendag 2022