We hebben opgetreden tijdens het gezellige IJsselfestival in Zutphen.

Zondag 26 juni 2022 was er het in het centrum van Zutphen een gezellige drukte, het was de dag van het IJsselfestival. Koopzondag, volle terrassen, kraampjes en veel activiteiten.

Op de IJsselkade waren er o.a. een grote vismarkt, een optreden van een Shantykoor en een demonstratie van de Brandweer.

Op de Zaadmarkt was er een Pagode-tent waarin er een gevarieerd programma werd gepresenteerd door meerdere folkloregroepen uit de omgeving. Zoals: de modeshow van de boerendansgroep “Battumse Venne”, Rondje Nederland van de “Iesselschotsers”, een mooi optreden van de Kindergroep van “De Losser Böggelrieders & Daansers”, de “Hoolterdaansers” en onze dansgroep “Wi’j Eren ’t Olde.” Het was ook een middag van weerzien van bekenden, kortom een geslaagde middag.

Zie voor meer informatie: http://www.hetijsselfestival.nl/