RaboClubsupport 2022 – De eerste indruk is een daalder waard!

Hallo beste vrienden van de Folkloristische Dansgroep Wi’j Eren ’t Olde,

Voor we de eerste danspassen hebben gezet tijdens een optreden heeft het publiek onze kleding al gezien, dit is dus het visitekaartje van onze groep. Het is daarom van groot belang dat we er elke keer tiptop uit zien.

We doen ook weer mee aan de actie RaboClubsupport, dankzij uw jaarlijkse steun levert dit een welkome financiële bijdrage op voor onze Dansgroep. Ons bestedingsdoel is elk jaar: het blijvend vernieuwen en onderhouden van onze folkloristische kleding.

Mensen die een rekening hebben bij de Rabobank, en bovendien ook lid zijn van Rabobank Graafschap, kunnen de komende periode stemmen bij actie RaboClubsupport 2022. Stem daarbij vooral op uw eigen favoriete club, maar denk daarbij ook aan onze Folkloristische Dansgroep Wi’j Eren ’t Olde. Stemmen kunt u van 5 tot en met 27 september, we zijn alfabetisch te vinden onder de W van Wi’j Eren ’t Olde.

Vriendelijke groet van de leden van de Folkloristische Dansgroep Wi’j Eren ’t Olde.

(Op deze foto staan enkele leden van onze Dansgroep tijdens de Spakenburgerdagen 2022.)