Optreden bij Coops molen

Als je over de rondweg langs Zelhem rijdt, dan zie je een unieke combinatie van ons mooie Achterhoekse landschap met op de voorgrond Coops molen. Deze molen is onlangs grondig gerestaureerd en draait regelmatig.

Het Gilde van Vrijwillige Molenaars bestaat 50 jaar en daarom was Coops Molen op 26 november het decor voor de allereerste Gelderse Molendag. Dit werd omlijst met allerlei activiteiten, zoals: het leggen van de ‘Laatste Steen’ door Hélène Pellegrini en Arno Duitshof, een recordpoging om de molen 24 uur te laten draaien, muzikale omlijsting door Johnny Bussink uit Varsseveld, een kleurwedstrijd voor jong en oud, de Midwinterhoorngroep d’Olde Roop uit Zelhem en een optreden van onze Dansgroep Wi’j Eren ’t Olde.

We hebben al vaker hier optredens gedaan en het blijft altijd geweldig om ons hier te kunnen presenteren, Hélène en Arno bedankt!