Dansen houdt je jong!

Onder deze naam zijn er enkele promotiefilms gemaakt voor onze mooie folklore. Dit is gedaan in samenwerking van de FFGN (Federatie van Folkloristische Groepen in Nederland) en LKCA (Landelijk Kennisinstituut Cultuureducatie en Amateurkunst). Onze voorzitter Bennie Bannink komt hierin ook aan het woord, klik op de de foto om zijn verhaal te horen.

Spreekt u dit aan …….…, kom dan eens een keer bij ons langs, want pas als je met ons mee gaat doen merk je echt hoe leuk of het is. Dit komt omdat het iets van jezelf vraagt en het is daarom goed voor lijf, leden en je geest. Bovendien je komt nog eens ergens en ontmoet daarbij andere mensen. En zeker zo belangrijk het is erg gezellig, want dansers zijn (bijna) altijd vrolijke mensen. In het winterseizoen oefenen we elke dinsdagavond vanaf 20:00 in het buurthuis D’n Draejer aan de Velswijkweg 50 in Velswijk. Belangstellenden zijn uiteraard  van harte welkom en de koffie staat klaar.