Wie had hier ook graag tussen gestaan?

Beste volgers van Wi’j Eren ‘t Olde,

Als jullie onze laatste nieuwsberichten lezen denken jullie misschien dat het altijd feest is bij onze Dansgroep. Dat is inderdaad soms het geval, maar we zijn en blijven een Folkloristische Dansgroep ‘waar leven in zit.’ Om te zorgen voor mooie optredens oefenen we wekelijks. Dit is nodig omdat onze dansen er verzorgd en sierlijk uit horen te zien, maar ook is er aandacht voor de presentatie en de muziek. We hebben een ervaren dansleidster en nieuwe leden krijgen veel aandacht, zodat ze snel mee kunnen doen tijdens optredens.  

Spreekt dit je aan …….…, kom dan eens een keer bij ons langs, want pas als je met ons mee gaat doen merk je echt hoe leuk of het is. Dit komt omdat het iets van jezelf vraagt en het is daarom goed voor lijf, leden en je geest. Bovendien je komt nog eens ergens en ontmoet daarbij andere mensen.

In het winterseizoen oefenen we elke dinsdagavond vanaf 20:00 in het buurthuis D’n Draejer aan de Velswijkweg 50 in Velswijk. Belangstellenden zijn uiteraard  van harte welkom en de koffie staat klaar.

Nog even terugkomend op die feesten, het is bij ons erg gezellig, want dansers zijn (bijna) altijd vrolijke mensen. Afgelopen zondag was ons traditionele stamppotbuffet met zuurkool, hutspot en boerenkool met ‘alles er op en er aan.’

En zeg nu zelf, wie had hier ook graag tussen gestaan?