Het was weer feest bij Wi’j Eren ’t Olde

Zaterdag 7 oktober jl. stond met stip genoteerd in de agenda’s van de leden van onze Folkloristische Dansgroep Wi’j Eren ’t Olde. Dit was de dag van de jaarlijkse feestmiddag in onze oefenlocatie het Buurthuis D’n Draejer in Velswijk. De feestcommissie stond aan de deur om iedereen welkom te heten en daar moest natuurlijk een borreltje op gedronken worden.

Er werden ook weer enkele leden gehuldigd en in de bloemen gezet, het betrof deze keer: penningmeester Gerrie Luesink en secretaris Bennie Radstake omdat ze hun functie al 25 jaar met veel inzet doen. Hierna was de beurt aan Alie en Bennie Radstake vanwege hun 30-jarig lidmaatschap en Annie en Henk Woerts omdat ze al 35 jaar lid zijn. Tot slot onze danslerares Coby Meijer die een mooi cadeau kreeg omdat ze maar liefst 50 jaar lid is.

Natuurlijk stond er een spelletje op het programma in de vorm van een Pubquiz met verrassende vragen. Er was een lekker buffet compleet met een toetje. De tijd vloog om, want zo’n vrolijk feest laat zien hoe groot de saamhorigheid is binnen onze Dansgroep.