Optreden in je eigen dorp,

Wat is er nu mooier dan optredens in je eigen dorp te mogen doen. Dit gebeurde tijdens de Zelhemse Zomerfeesten op zondagmiddag 16 juli in het centrum van ons mooie dorp. We hebben met onze Folkloristische Dansgroep Wi’j Eren ’t Olde opgetreden op de Markt voor de kerk.

Dit was een mooie gelegenheid om bekend te maken dat onze vrienden van de Trachtengruppe Giswil uit Zwitserland bij ons op bezoek komen. We gaan samen optredens doen op de Markt in Zelhem op zaterdagmiddag 2 september vanaf 13:30, de toegang is gratis.  

De groep uit Zwitserland brengt een zeer gevarieerd programma met muziek, dans en zang. Ze dragen fleurige traditionele kleding en natuurlijk zullen ook de koebellen en alpenhoorns te zien en te horen zijn. Samen met het programma van onze Dansgroep Wi’j Eren ’t Olde zijn dit de ingrediënten voor een prachtig programma. Dus komt u dan ook kijken en luisteren?