RaboClubsupport 2023  ‘De kleren maken de vrouw en de man’

Hallo beste vrienden van onze Folkloristische Dansgroep Wi’j Eren ’t Olde. We doen ook dit jaar weer mee aan de actie RaboClubsupport. Dit is een initiatief van de Rabobank waarbij mensen, die lid zijn van deze bank, kunnen stemmen op hun drie favoriete clubs.

Dankzij uw jaarlijkse steun levert dit een welkome financiële bijdrage op voor onze Dansgroep. Onze kleding is het eerste wat mensen van ons zien tijdens een optreden. Het is dus van groot belang dat we er elke keer tiptop uitzien. Daarom is ons bestedingsdoel, net zoals het afgelopen jaar: het blijvend vernieuwen en onderhouden van onze folkloristische kleding.

Stemmen kunt u van 4 tot en met 26 september. Tijdens het stemmen zijn we te vinden onder ‘regio Graafschap’ en daarna onder de D van Dansgroep Wi’j Eren ’t Olde.