Waarom zou je kiezen om te gaan dansen?

Wij voelen ons een dansgroep ‘waar leven in zit’ en hebben daarom altijd plaats voor nieuwe dansers en muzikanten. Een paar uurtjes dansen in de week houdt je fit! De combinatie van inspanning en muziek maakt dansen tot een prettige manier om aan je conditie te werken. Je gebruikt alle spieren en merkt snel het resultaat aan je uithoudingsvermogen. Omdat je het samen met anderen doet, werkt het stimulerend om het vol te blijven houden.

Door lid te worden van onze folkloristische dansgroep kun je dit mooi combineren met optredens op mooie locaties. Jaarlijks doen we meer dan 30 optredens. We hebben contacten met folkloregroepen in andere landen, waar we uitwisselingen mee doen. Nieuwe dansers worden bij ons goed begeleid en we hebben een zeer ervaren danslerares.

Laat je overtuigen en kom eens een keer kijken en meedoen tijdens een oefenavond op dinsdagavond van 20:00 – 22:00. De locatie is het Dorpshuis D’n Draejer aan de Velswijkweg 50 in Velswijk, waar de koffie klaar staat. De contributie is maar 30,00 euro per persoon per jaar. En zeker zo belangrijk het is erg gezellig, want dansers en muzikanten zijn vrolijke mensen!