Optreden voor de Stichting Naoberschap Zelhem

Op vrijdagmiddag jl. was er in het Buurthuis D’n Draejer in Velswijk een vrijwilligersbijeenkomst van de Stichting Naoberschap Zelhem. Deze organisatie is ontstaan uit een fusie van de Stichting Welzijn Zelhem en Stichting Noodhulp Zelhem. De officiële opening van deze middag werd gedaan door Burgemeester Marianne Besselink van onze Gemeente Bronckhorst.

De naam ‘Naoberschap’ is een oud woord dat wil zeggen, dat in een kleine boerengemeenschap men naar elkaar omkijkt, voor elkaar klaarstaat en elkaar bijstaat met raad en daad. Dit past mooi bij deze stichting, want ze organiseren diverse sociale en maatschappelijke activiteiten in Zelhem en bieden voor de inwoners directe hulp bij praktische vragen.

De stemming zat er al goed in toen we hier een optreden mochten verzorgen tijdens deze middag. De klap op de vuurpijl was ook nu weer het dansen van de Drikusman waarbij ook het publiek werd uitgenodigd om mee te doen. Kortom het was een vrolijke middag in D’n Draejer.

Beste mensen van de Stichting Naoberschap Zelhem fijn dat jullie ons uitgenodigd hebben!